ponedeljek, 29. februar 2016

RULADA Z ENOSTAVNO KOKOSOVO KREMO






4 jajca
1 vanilin sladkor
4 velike žlice sladkorja
4 velike žlice moke + malo pecilnega
4 velike žlice vode

Ločimo rumenjake in beljake. Iz beljakov stepemo trd sneg.
 Rumenjake, vanilin sladkor, sladkor in vodo stepamo, nato ročno vmešamo moko z malo pecilnega in na koncu še sneg.

Pečemo na 170 stopinj približno 10 minut. Biskvit malo ohladimo in zvijemo v rolado.

KREMA:

1 kisla smetana
 3 žlice sladkorja ali več
kokos 4 žlice
4 baby piškoti (zdrobimo)


Vse sestavine zmešamo, da dobimo dovolj trdo zmes, da jo namažemo na rulado.
Sestavine dodajamo po svojem okusu, lahko več sladkorja, kokosa ali manj.



Ni komentarjev:

Objavite komentar